Smygtitt!

Här kommer en liten tjuvkik av några bilder som kommer vara med i utställningen. Ni får dock bara se delar från bilderna, alltså inte hela bilder. Och jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen.
 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Info om bloggen / prjektet
I denna bloggen kommer ni få läsa och se bilder från det pågående projektet Moving Cities, som är en del av det pågående EU-projektet Cities On Stage.

Moving Cities pågår mellan 22 Augusti och 26 Oktober, då projektet har utställning i foajén på Folkteatern. Samma dag (26/10) har föreställningen Fragmente urpremiär på Folkteatern, som också är en del av projektet. Föreställningen är nyskriven av Lars Norén.


Folkteatern Göteborg ingår sedan 2011 i ett internationellt nätverk kallat CITIES ON STAGE. Detta EU-projekt består av ett unikt samarbete mellan Folkteatern och fem andra europeiska teatrar med mål att skapa en ny levande repertoar i linje med de utmaningar som ett Europa i utveckling ställs inför.

Under fem år kommer teatrarna att skapa och sprida nya föreställningar som berör frågor kring levnadsvillkoren i EU:s föränderliga storstäder. En del av Cities on Stage kommer att vara utbyte genom bl a föreställningar och workshops mellan teatrarna.


Möt personen bakom bloggen.